HomeMachinesTransporterenTPS levert uitgebreid assortiment en huurvloot IBC's uit één hand

TPS levert uitgebreid assortiment en huurvloot IBC’s uit één hand

Door de recente overname van Metano in Hexam (UK) heeft TPS Rental Systems haar leverprogramma van IBCs en liners nog verder kunnen uitbreiden. Metano beschikt over een grote internationale verhuurvloot van gestandaardiseerde, herbruikbare IBC's, waaronder RVS containers voor aseptische toepassingen. Daarnaast heeft Metano eigen operationele ondersteunende diensten, waaronder een eigen ontwerpafdeling die oplossingen biedt voor de meeste industriële sectoren.

“We kijken ernaar uit om voort te bouwen op het succes dat Metano als verhuurbedrijf sinds 1991 heeft behaald. Ze hebben sterke relaties opgebouwd met hun klanten en we willen deze behouden en laten groeien door middel van innovatie en uitmuntende service. Dankzij ons portfolio van producten en productiemogelijkheden voor linerzakken zijn we goed gepositioneerd om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen en hen te helpen hun doelen te bereiken”, zei Rob Pearce, CEO van TPS Rental Systems, na de overname.

TPS Rental Systems is een toonaangevend internationale aanbieder voor de huur of koop van IBC-containers. TPS Rental Systems levert daartoe vouwbare Bag-in-Box IBC-containers, de daartoe passende inliners, containerkoppelingen en vul-en aftapuitrustingen uit één hand.

www.tpsrentalsystems.nl