HomeNieuwsTopa Verpakking brengt voorjaarsspecial uit

Topa Verpakking brengt voorjaarsspecial uit

topa-voorjaarsspecial-1

Topa Verpakking, leverancier van industriële transportverpakkingen, heeft een nieuwe voorjaarsspecial uitgebracht. In deze special staat een selectie uit het assortiment en de nieuwste actieproducten. Alle ruim 3.000 transportverpakkingen en hulpmiddelen voor het vullen, sluiten en handlen van verpakkingen zijn te vinden op de vernieuwde website.

topa-logoIn de voorjaarsspecial staat een zevental speciaal geselecteerde actiepakketten, met kortingen van 35% tot 50%. Zo bevat het autolockdoospakket 40 dozen in A4- en A5-formaat met zes rollen Topafix-tape en een gratis tapedispenser. In het actiepakket Toplite luchtkussenenvelop zitten vier dozen beschermende bubbeltjesenveloppen in verschillende formaten. Bij aanschaf van twee dozen transparante Topstretch-rekfolie voor het handmatig omwikkelen van pallets krijgen klanten een korting van zelfs 50%.

topa-voorjaarsspecial-3

De voorjaarsspecial heeft ook dit keer leuke cadeaus voor grote afnemers. Bij een bestelling vanaf € 150 ontvangt een klant namelijk een gratis beach ball-set en bij bestelling vanaf € 350 een snoeppot met Napoleon colabollen.

Topa Verpakking is altijd op zoek naar nieuwe interessante producten voor haar klanten. Het assortiment is nu uitgebreid met onder andere een nieuwe zelfklevende brievenbusdoos, de Packbox verzenddoos met zelfklevende sluiting en een handige openscheurstrip, een Topstar envelop van zeer stevig massief karton met een transparant documentvenster en de variadoos, die tot vijf verschillende hoogtes gevuld kan worden. Topa Verpakking levert momenteel meer dan 3.000 artikelen direct uit voorraad, binnen 24 uur en de bezorging is gratis vanaf € 200.

topa-voorjaarsspecial-2

Kijk voor meer informatie op www.topa.nl.