HomeMaterialenVerbruiksmaterialenTopa Packaging introduceert ergonomisch systeem ZeroTape

Topa Packaging introduceert ergonomisch systeem ZeroTape

Een compleet nieuw dispensersysteem zorgt nu voor een revolutie in de wereld van verpakkingen. Ontwikkeld door een getalenteerd team van design engineers, elk aspect van het verpakkingsproces werd tijdens de ontwikkeling geanalyseerd om te zien hoe het echt verbeterd kon worden. Met het ergonomische ontwerp, geavanceerde functionaliteit, gebruiksgemak en productiviteitsvoordelen, is ZeroTape een uitstekend nieuw product dat bij elke verpakkingsafdeling in de smaak zal vallen. De dagen van pijnlijke polsen zijn voorbij, dit dankzij ZeroTape.

ZeroTape is een kwaliteitstape met een speciale kleine kern (38mm) die in combinatie met de speciale ergonomische dispenser gebruikt moet worden. Door de speciale kern kan er tot wel 150 meter tape op een rol zitten i.p.v. de gebruikelijke 66 meter. Dit zorgt in eerste instantie voor kleinere volumes, minder opslagvolume en uiteindelijk ook minder afval. De kernen worden CO2 neutraal geproduceerd en kunnen achteraf hergebruikt worden bij de productie van nieuwe tape.

De speciale, ergonomische dispenser zorgt voor een verbeterde houding en beweging van de pols en creëert zo 75% minder belasting op de spieren in zowel de pols, arm als schouder. Onze ZeroTape dispensers zijn 25% lichter dan klassieke tape dispensers, wat zorgt voor een prettiger en comfortabeler gebruik. Tijdens het sluiten met deze ZeroTape dispenser zal de gebruiker 25% minder spieractiviteit nodig hebben. Hierdoor is er ook minder kans op verrekkingen en krampen in de arm, schouder en pols.

Lees verder