HomeNieuwsBedrijven en personenToonaangevende leverancier Dec Group neemt Inno4Life in Breda over

Toonaangevende leverancier Dec Group neemt Inno4Life in Breda over

De Dec Group, een toonaangevende wereldwijde leverancier aan de farmaceutische, chemische, voedings- en cosmetische industrie, heeft Inno4Life in Breda overgenomen. “We erkennen en waarderen uw relatie met Inno4Life en we zijn vastbesloten om onze samenwerking voort te zetten en onze gebruikelijke diensten en ondersteuning te bieden”, aldus Johan Klootwijk, Managing Director van Inno4Life.

Inno4Life zal onder haar naam en merk blijven opereren voor al haar zakelijke activiteiten voor het vullen, serialiseren en vriesdrogen. Klootwijk: “Dec's microdoserings- en insluitingstechnologie voor poeder en de diepgaande kennis van Inno4Life in farmaceutische verpakkingsapparatuur zijn de perfecte match voor het leveren van unieke en efficiënte aseptische afvullijnoplossingen, zowel standaard als op maat gemaakt.”

De combinatie van de expertise van Inno4Life met de producten, diensten en het wereldwijde bereik van Dec Group zien de bedrijven als een uitstekende groeimogelijkheid om diensten en oplossingen voor klanten uit te breiden. “Samen zullen we in staat zijn om uitstekende kwaliteit te leveren en de efficiëntie te verhogen door gecombineerde inspanning en samenwerking wereldwijd. We zijn enthousiast over deze unieke kans en de voordelen die het beide bedrijven biedt en kijken ernaar uit om de komende jaren met u samen te werken”, aldus Johan Klootwijk.

www.inno4life.com