HomeMachinesInspecterenToonaangevend producent van Griekse yoghurt garandeert kwaliteit met Ishida

Toonaangevend producent van Griekse yoghurt garandeert kwaliteit met Ishida

Dankzij de nauwkeurigheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid van een Ishida x-ray inspectiesysteem beschikt Kri Kri, één van de meest toonaangevende producent van Griekse yoghurt, nu over de hoogste mate van kwaliteitscontrole. Dit draagt eraan bij dat het bedrijf zijn succes op de nationale en internationale markten kan handhaven.

Het Ishida x-ray inspectiesysteem is onderdeel van Kri Kri’s eigen strenge kwaliteitscontroleprocedures en biedt het bedrijf de mogelijkheid aan de strenge eisen van klanten te voldoen. Ondanks dat de geavanceerde productieprocessen op de hoogste hygiënenormen zijn gebaseerd, is het van vitaal belang dat Kri Kri alert blijft op de aanwezigheid van ongewenste stoffen, zoals metaal, glas of andere stoffen, die de yoghurt kunnen verontreinigen als zich een probleem met de apparatuur van de lijn zou voordoen.

Om complete dozen te kunnen inspecteren koos het bedrijf voor de Ishida IX-GA-65100, die speciaal voor grotere producten is ontworpen. Voor Kri Kri zijn het bedieningsgemak en de flexibiliteit de belangrijkste voordelen van het Ishida x-ray inspectiesysteem. Met de grote verscheidenheid aan productsoorten en verpakkingsgroottes kunnen er tijdens elke ploegendienst van acht uur tot maar liefst vier productwisselingen plaatsvinden.

www.ishidaeurope.com