HomeNieuwsBedrijven en personenTony Veer verlaat The Box na ruim 25 jaar als eigenaar en...

Tony Veer verlaat The Box na ruim 25 jaar als eigenaar en directeur

Na ruim 25 jaar eigenaar en directeur te zijn geweest van The Box in Apeldoorn, zal Tony Veer het bedrijf per 1 april verlaten. “In 2022 werd het bedrijf onderdeel van verpakkingsspecialist Dimensio, maar bleef ik aan als directeur. Mijn periode bij The Box maakt vanaf april plaats voor, ‘nieuwe avonturen’, zowel op zakelijk als privé gebied. Samen met mijn geliefde wil ik wat meer gaan reizen, ik heb na 25 jaar ondernemerschap natuurlijk vakantiedagen over. Daarnaast ontstaan de eerste ideeën, om samen een nieuw bedrijf te beginnen. Hoe mooi zou het zijn, als we samen een geheel nieuwe ‘business’ opstarten.”

Natuurlijk is het onmogelijk om The Box volledig de rug toe te keren en dit zal ook zeker niet gebeuren. “Ik vond het belangrijk de mensen en het bedrijf op een goede manier naar de toekomst te brengen. Dat is volgens mij gelukt. En vanzelfsprekend hou ik graag contact, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik wil met name mijn team, maar ook zakenpartners en natuurlijk alle klanten van The Box hartelijk bedanken voor de jarenlange, prettige samenwerking.”

The Box zal met succes worden voortgezet, daar is Tony Veer van overtuigd. “Ik wens iedereen het beste toe voor de toekomst en natuurlijk zal ik naast The Box, óók Dimensio blijven volgen. Naast de goede relatie met Caspar, voelde ook het team in Almere als een warm bad.”

www.thebox-blikken.nl