HomeNieuws"Toenemende belangstelling naar PCR materiaal"

“Toenemende belangstelling naar PCR materiaal”

PET Power ziet een toenemende belangstelling naar PCR materiaal. Daarnaast heeft de leverancier van flessen en potten en bijpassende sluitingen en decoraties onlangs haar assortiment uitgebreid met een druppelvormige standaard fles, een nieuwe 300ml knijpbare ovale fles met bijpassende sluiting en een stoere 1500ml vierkante pot.

Standaard fles, maar zeker geen standaard vorm

Een opvallende druppelvormige verschijning binnen het standaard assortiment flessen van PET Power. Deze 250ml Tumble Bottle heeft zeker geen standaard lijnen en is door de bolvormige onderzijde een aparte verschijning op het schap. De Bolvormige onderzijde van de fles lopen sierlijk over naar de 28mm nek hals. De fles wordt geproduceerd met een 28SP410 nek finish en is hierdoor eenvoudig te combineren met een groot aantal standaard sluiting of pompjes. De unieke lijnen van dit model geven de fles een unieke uitstraling en bieden elke ontwerper een mooie uitdaging zich te onderscheiden.

PET Power ziet een toenemende belangstelling naar PCR materiaal

We kunnen er in de verpakkingsmarkt niet meer omheen, want PCR neemt een serieus aandeel in als verpakkingsgrondstof. Waar voorheen met name vooral cosmetische bedrijven interesse toonden in dit gerecyclede materiaal, komen er nu ook meer en meer aanvragen vanuit de levensmiddelenindustrie. PET Power kan u ondersteunen bij uw weloverwogen beslissing om over te gaan op deze grondstof. We geven u nu al een antwoord op de volgende vragen: Wat is PCR?, Hoe wordt PCR door PET Power gebruikt?, Waarom kan PCR voor u belangrijk zijn? Vraag nu geheel vrijblijvend onze PCR PET sample doosje aan en aanschouw zelf de visuele verschillen bij de verschillende percentages.

Nieuw: 300ml knijpbare ovale fles met bijpassende sluiting

Met deze nieuwe knijpbare fles, anticipeert PET Power op de groeiende vraag vanuit verschillende markten voor dit type flessen. Deze 300ml ovale fles is een echte eye-catcher en kan voor meerdere productsoorten worden gebruikt. De fles oogt aan de voorzijde recht, maar de schijn bedriegt. De bodemvorm van deze fles heeft een kleinere diameter dan de bovenzijde en loopt hierdoor taps toe. De fles wordt geproduceerd met een 28 Snap nek finish. Speciaal voor deze fles heeft PET Power een perfect bijpassende doseersluiting ontwikkeld, welke perfect aansluit op de hals van de fles.

Uitbreiding standaard assortiment: stoere 1500ml vierkante pot

Het standaard assortiment vierkante potten is aangevuld met een 1500ml pot. Deze inhoudsmaat vult het gat tussen de 1000ml en 3000ml en maakt hierdoor deze familie nog interessanter om als productlijn te gebruiken. Deze nieuwe pot heeft een 63SP400 nek finish en is hierdoor gemakkelijk te combineren met een groot assortiment standaard doppen. De pot is rondom te decoreren en het presenteervlak wordt duidelijk afgescheiden door een kleine terugliggende uitsparing aan de boven- en onderzijde van de fles. De relatieve smalle vierkante bodem, zorgt ervoor dat deze 1500ml pot langer lijkt. Hierdoor steekt hij op het schap net iets boven de overige soortgelijke potten uit en valt hij goed op.

Kijk voor meer informatie op www.petpower.eu of stuur een e-mail naarinfo@petpower.eu.