HomeMachinesEtiketteren en printenTijd en geld besparen met nieuwe label printers van Primera

Tijd en geld besparen met nieuwe label printers van Primera

Primera Technology Europe, waarvan de oplossingen in Nederland verkrijgbaar zijn bij Logilabel, toonde afgelopen week op de Emballage in Parijs haar nieuwe CX1000e full colour printer en het FX1000e matrix removal systeem. “Het produceren van je eigen labels bespaart niet alleen tijd, het is bovendien veel gemakkelijker en het bespaart bijna altijd geld”, aldus managing director Andreas Hoffmann van Primera.

De CX1000e kleurenlabel printer is ontworpen voor in-house productie van productlabels van professionele kwaliteit. De printer is volgens Primera ideaal voor het produceren van korte tot middellange jobs met pre-die cut labelmateriaal in verschillende maten. Dankzij de 2400 dpi resolutie en een printsnelheid van vijf meter per minuut, levert de CX1000e professionele full-colour printkwaliteit en een snelle productie. De CX1000e print op verschillende laser-gekwalificeerde materialen. De labels zijn waterproof en zeer bestendig tegen krassen, vegen en scheuren. Bovendien is de inkt zeer resistent tegen UV.

De tweede innovatie die centraal stond op de stand van Primera is het FX1000e matrix removal systeem. Volgens Primera is dit systeem de perfecte accessoire bij de CX1000e. In één geautomatiseerd proces verwijderd de FX1000e de restanten van de label matrix en worden de geprinte labels gesneden en opnieuw opgerold tot nette rollen. De FX1000e is beschikbaar met zowel een enkele als een dubbele rewinder mandril.

Kijk voor meer informatie op www.primeralabel.euwww.logilabel.nl of stuur een e-mail naar info@logilabel.nl.