HomeNieuwsTien jaar uien schillen met Sormac

Tien jaar uien schillen met Sormac

sormac-uien

Alva Verse Vruchten in het Belgische Hasselt is een groothandel in groenten en fruit met daarbij een geïntegreerde groentesnijderij onder de naam Fresja. Alva is enerzijds distributeur en anderzijds verwerker van groenten en fruit. Alva verwerkt veel uien, met name aromatische Spaanse uien. Daarvoor had het bedrijf al een Sormac-lijn uit 1999 met een USM-1. Die wilden ze na tien jaar trouwe dienst vervangen door een machine met meer mogelijkheden en een groter bedieningsgemak.

sormacDoor de jarenlange ervaring met het schillen van uien wisten de directeuren Vanstraelen van Alva exact wat ze wilden. Het is verheugend om te constateren dat nagenoeg al hun ideeën al in de USM-X100 verwezenlijkt blijken te zijn.

Sormac Improvement System

Voor een machinebouwer is er geen betere en betrouwbaardere ontwikkelingspartner dan de eigen klant. Sormac onderkent dat sinds jaren en heeft daarom het Sormac Improvement System (SIS) opgezet. Het is een databank waarin alle op- en aanmerkingen van klanten (maar ook van eigen medewerkers) over Sormac-machines nauwkeurig worden geregistreerd en geanalyseerd om toekomstige machines te kunnen verbeteren. De machines van Sormac zijn daardoor mede het resultaat van de ervaringen van vele gebruikers. Sormac is zijn klanten dankbaar voor alle opbouwende kritiek en verbeteringssuggesties!

Alva Verse Vruchten

Dankzij een goede samenwerking met plaatselijke telers en met de grootste Belgische veilingen worden zeven dagen per week verse producten aangevoerd. Geleverd wordt onder andere aan winkelorganisaties, verzorgingsinstellingen en de industrie. Producten worden zowel onbewerkt als bewerkt geleverd. Voorgesneden groenten worden dagelijks in de eigen, moderne groentesnijderij van 2.000 m2 geproduceerd, die volledig volgens de HACCP- en BRC-normen werkt.

Kijk voor meer informatie op www.sormac.nl