HomeMachinesInspecterenThermo Fisher toont inspectiesystemen voor kwaliteit en veiligheid

Thermo Fisher toont inspectiesystemen voor kwaliteit en veiligheid

Thermo Fisher Scientific zal van 4 tot en met 10 mei tijdens Interpack 2017 aanwezig zijn. Hier zal het bedrijf een uitgebreide range aan röntgen-, metaaldetectie- en gewichtscontrolesystemen voor voedings-, farmaceutische en consumentenproducten tonen. De NextGuard Pro, het nieuwste model binnen het röntgen inspectieplatform, en de controleweger Versa Flex (foto) zullen op deze beurs hun debuut in Europa maken.

De NextGuard Pro is ontworpen voor grotere gewichten tot 50 kilo en heeft een lange, robuuste, te reinigen en volledig verwijderbare transportband voor gemakkelijk en eenvoudig onderhoud en reparatie. Dit samen met optionele afscherming, zodat kan worden voldaan aan strengere regels met betrekking tot röntgenstraling. Het NextGuard-technologieplatform wordt op dit moment al in meer dan dertig landen gebruikt.

De controlewegers Versa Flex (vaste hoogte) en Versa Flex GP (verstelbare cantilever) zijn ontworpen voor droge applicaties en maken zowel controle op de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid als ook vermindering van productweggave, onderhoud en totale eigendomskosten mogelijk.

Interpack 2017 – Hal 8A – Stand C77

Kijk voor meer informatie op www.thermofisher.com.