HomeNieuwsBeurzen en evenementenThematische routes langs meerwaarde en duurzaamheid op EMPACK Brussel

Thematische routes langs meerwaarde en duurzaamheid op EMPACK Brussel

Onder de nieuwigheden tijdens EMPACK Brussel 2012 vallen ook de thematische routes Innovation Track en Ecopack Track. Bezoekers van de beurs kunnen deze tracks gebruiken om zich te oriënteren op de beursvloer of om doelgericht op zoek te gaan. “Innovation Track leidt langs alle nieuwe producten, diensten en toepassingen die een meerwaarde betekenen binnen het verpakkingsproces. Ecopack Track toont een overzicht van duurzame verpakkingsoplossingen”, kondigt beursorganisator easyFairs aan.

Innovation Track leidt de bezoekers langs de stands van onder andere E spera Belgium, CEMEX TRESCON, FANUC Robotics, Grafische Groep Matthys, CELABOR, Crea, DECOMATIC, Gibas Automation, Storopack, Ferag, Pont Packaging, Strapex, Helios Packaging, Tasco, Smurfit Kappa, landers’ PlasticVision divisie Vlaams Kunststofcentrum, PENKO Engineering, Yaskawa Benelux en Flexpak Transparant Verpakkingsindustrie. Volgt u de Ecopack Track, dan passeert u onder andere de stands van CELABOR, Smurfit Kappa, PENKO Engineering en Markem-Imaje.

Bent u op zoek naar een (nieuwe) verpakking voor uw product? Dan is EMPACK Brussel 2012 een vakbeurs die u zeker moet bezoeken. “Op EMPACK Brussel 2012 ontmoet u rechtstreeks leveranciers die hun producten, technieken en materialen aan u voorstellen. Nergens anders in België kan dit op zo'n korte tijd: kijk en vergelijk”, benadrukt easyFairs op haar website. Exposanten kunnen tijdens EMPACK Brussel 2012 doelgerichte professionals rechtstreeks ontmoeten en hun waaier aan producten, technieken en materialen in de kijker zetten.

EMPACK Brussel 2012 vindt plaats in Brussels Expo op woensdag 26 en donderdag 27 september 2012. De beurs wordt gelijktijdig georganiseerd met PRINT 2012, de vakbeurs voor print, publishing en direct mail, en PROLOGISTICS 2012, de vakbeurs rond supply chain optimalisatie.

De exposanten van EMPACK Brussel 2012 kijken in ieder geval alvast uit naar de beurs. Dat bleek onlangs tijdens easyFairs Get Started, een interactieve informatiesessie in Antwerp Expo waarin praktische ‘tips en tricks’ werden gegeven om het maximale uit beursdeelname te halen. De redactie van PackOnline.nl was ook aanwezig tijdens Get Started in Antwerp Expo en nodigde diverse exposanten uit om voor de camera te vertellen waarom zij deelnemen en wat zij verwachten van de komende editie. Klik hier voor de video…

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com/EMPACK-BE, klik hier voor gratis toegang tot de beurs of klik hier om de plattegrond te downloaden.