HomeNieuwsBeurzen en evenementenThema's Macropak en Empack Brussel op PackOnline.nl

Thema’s Macropak en Empack Brussel op PackOnline.nl

packonlinePackOnline.nl is gestart met thema's over de aanstaande beurzen Macropak 2010 en Empack Brussel 2010. Exposanten van deze beurzen kunnen middels een persbericht en/of advertentiecampange binnen deze thema's hun (potentiële) klanten laten weten dat ze aanwezig zijn op (één van) deze beurzen en hen informeren over de producten die zij daar presenteren. Bezoekers van de beurzen kunnen zich middels de thema's informeren over de exposanten en de (nieuwe) producten die zij daar presenteren.

Exposanten kunnen een persbericht insturen. Deze persberichten zullen geheel gratis en prominent worden gepubliceerd op onze website en worden opgenomen in onze dagelijkse nieuwsbrief. Bovendien worden deze persbericht opgenomen op de speciale thema-pagina op de website en in de speciale nieuwsbrief die in de week voor de beurs zal worden verstuurd.

Natuurlijk zijn deze thema's voor exposanten ook de uitgelezen kans om middels een advertentiecampagne op de website en/of in de dagelijkse nieuwsbrief van PackOnline.nl meer aandacht te creëren voor hun beursdeelname(s). Momenteel hebben we voor exposanten van Macropak 2010 en Empack Brussel 2010 een speciale aanbieding met sterk gereduceerde tarieven.

Exposeert u ook op Macropak 2010 en/of Empack Brussel 2010? Stuur dan uw persbericht naar info@packonline.nl of neem voor meer informatie over adverteren op PackOnline.nl gerust vrijblijvend contact op met:

Lody van Berkel

T +31 (0)13 571 67 68
F +31 (0)84 837 82 93
M +31 (0)6 52 632 830
E info@packonline.nl

Klik hier voor de artikelen die reeds zijn gepubliceerd binnen het thema Macropak Utrecht 2010…

Klik hier voor de artikelen die reeds zijn gepubliceerd binnen het thema Empack Brussel 2010…