HomeThema'sEmpack Brussel 2011Thema Empack Brussel 2011 op PackOnline.nl

Thema Empack Brussel 2011 op PackOnline.nl

packonlinePackOnline.nl is begonnen met een thema over Empack Brussel 2011. Exposanten van deze beurs kunnen middels een persbericht en/of advertentiecampagne binnen dit thema hun (potentiële) klanten laten weten dat ze aanwezig zijn op Empack Brussel 2011 en hen informeren over de producten die zij daar presenteren. Bezoekers van de beurs kunnen zich middels dit thema informeren over de exposanten van de beurs en over de (nieuwe) producten die zij daar presenteren.

Exposanten van Empack Brussel 2011 kunnen een persbericht insturen. Deze persberichten zullen geheel gratis en prominent worden gepubliceerd op onze website en worden opgenomen in onze dagelijkse nieuwsbrief. Bovendien worden deze persbericht opgenomen op de speciale thema-pagina op de website en in de speciale nieuwsbrief die in de week voor de beurs zal worden verstuurd.

Natuurlijk is het thema over Empack Brussel 2011 voor exposanten ook de uitgelezen kans om middels een advertentiecampagne op de website en/of in de dagelijkse nieuwsbrief van PackOnline.nl meer aandacht te creëren voor hun beursdeelname. Momenteel hebben we voor exposanten van Empack Brussel 2011 een speciale aanbieding met sterk gereduceerde tarieven. Neemt u voor de mogelijkheden en de tarieven gerust vrijblijvend contact met ons op. Maar let op: de beschikbaarheid is beperkt!

Stuur uw persbericht naar info@packonline.nl of neem voor meer informatie over adverteren op PackOnline.nl contact met ons op via info@packonline.nl of +31 (0)13 571 67 68.