HomeMachinesPrimair verpakkenThe Koelewijn Group verhoogt veiligheid, efficiëntie en moderniteit

The Koelewijn Group verhoogt veiligheid, efficiëntie en moderniteit

In de voortdurende zoektocht naar verbetering en innovatie heeft The Koelewijn Group geïnvesteerd in een geavanceerde inpakmachine, de Sealpac A6 traysealer, in onze rokerij. Deze nieuwe toevoeging belooft niet alleen de productiviteit te verhogen, maar ook de veiligheid te verbeteren en het schoonmaakproces te vereenvoudigen, terwijl het tegelijkertijd de moderniteit van onze productielijn versterkt.

De Sealpac biedt een verbeterde veiligheid. Uitgerust met beschermende kappen die voorkomen dat de machine tijdens bedrijf geopend kan worden, biedt het een extra laag bescherming voor ons waardevolle collega’s. Deze functie verzekert niet alleen de veiligheid, maar minimaliseert ook het risico op ongevallen en onderbreekt de productie niet door onbedoelde openingen.

Onze nieuwe Sealpac A6 traysealer markeert een stap voorwaarts in termen van moderniteit en gebruiksgemak. Met alle instellingen die toegankelijk zijn via een gebruiksvriendelijk scherm, wordt het aanpassen en optimaliseren van de machine-instellingen een moeiteloze taak. Dit biedt onze operators meer controle en nauwkeurigheid in het productieproces, wat resulteert in een verbeterde efficiëntie en consistente kwaliteit van onze producten.

Een andere opvallende verbetering van de Sealpac is de verbeterde schoonmaakbaarheid. Met verwijderbare kappen en een eenvoudig te demonteren formaatdeel, wordt het schoonmaken van deze machine aanzienlijk vereenvoudigd. Dit stelt ons personeel in staat om grondiger en efficiënter schoon te maken, waardoor de hygiëne- en kwaliteitsnormen worden gehandhaafd. Met een geplande wekelijkse schoonmaakroutine en dagelijkse reiniging met lucht, blijft onze productieomgeving altijd in optimale conditie.

Naast verbeterde veiligheid en moderniteit, brengt de Sealpac ook een aanzienlijke toename van de efficiëntie met zich mee. Door twee schalen tegelijk in te pakken in plaats van één, wordt de productiesnelheid verdubbeld zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dit stelt ons in staat om onze productiedoelen te halen en tegelijkertijd te voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten.

Met verbeterde veiligheid, moderniteit, schoonmaakgemak en efficiëntie, zijn we ervan overtuigd dat deze investering ons zal helpen onze positie als marktleider te versterken en onze klanten te blijven voorzien van hoogwaardige, veilige en innovatieve producten.

www.ultrapak.nl