HomeNieuwsThe Greenery en Sylter Salatfrische introduceren kant-en-klare salade

The Greenery en Sylter Salatfrische introduceren kant-en-klare salade

greenery

The Greenery Convenience in het Duitse Kempen introduceert deze maand in samenwerking met Sylter Salatfrische een nieuw gecombineerd product voor de Duitse gemaksmarkt. Onder het merk EinfachFrisch worden er kant-en-klare salades aangeboden met garnalen en kip, inclusief de populaire Sylter Salatfrische dressing in een cup aangeboden. “Deze samenwerking met Sylter Salatfrische is een aantrekkelijke aanpak voor alle betrokkenen en van grote waarde voor de consument”, vertelt Siegward Müller van EinfachFrisch.

“Consumenten zijn steeds vaker op zoek naar frisse, gezonde en lekkere producten die snel kunnen worden bereid. Met deze nieuwe cups van Sylter Salatfrische onderscheiden we ons positief!”

Die Greenery Convenience GmbH is een coöperatieve vereniging van The Greenery en Hessing BV. Onder het label ‘EinfachFrisch' wordt de consument precies aangeboden wat de naam belooft: een gegarandeerd vers product dat gemakkelijk is te bereiden en zonder verdere voorbereiding kan direct worden gegeten of gedronken.

greenery-sylter

Bron: AGF.nl