HomeDossiersDesignThe Box realiseert op maat gemaakte blikken voor Wallcake Berlin

The Box realiseert op maat gemaakte blikken voor Wallcake Berlin

Een bijzondere klant uit Duitsland voor The Box. Een topfotograaf begeleidde namelijk de klant die speciale cakes wilde verpakken. Cakes die in Berlijn moesten worden verkocht. De klant was op zoek naar blikken op maat, zodat hij absoluut unieke blikken zou hebben. Concessies waren niet aan de orde.

Het idee was om cakes in de vorm van de Berlijnse Muur te verpakken. Maar niet in één soort blik, maar in zes verschillende designs. Zo kan de consument zijn eigen blikken-cake-muur maken.

En bijzonder, dat is het blik geworden. De blikken op maat zijn aan de zijkant stapelbaar, waardoor er dus een muur mee gebouwd kan worden. De blikken sluiten naadloos op elkaar aan. Ook de moderne graffiti-achtige designs samen met de sepia gekleurde, oude foto's maken het blik bijzonder. Het indrukdeksel is zijwaarts aangebracht en hierin is een tekst en logo gepreegd.

Het eindresultaat? Een unieke serie collectors-items. Originele blikken die je nergens anders tegenkomt. En met toekomstige nieuwe designs, kun je de blikkenmuur nóg verder uitbreiden. Het blik zelf zegt genoeg: “Eat the wall!”

www.thebox-blikken.nl