HomeDossiersDesignThe Box presenteert custom-made promotionele blikverpakkingen

The Box presenteert custom-made promotionele blikverpakkingen

The Box, leverancier van promotionele blikverpakkingen, is aanwezig op Empack en Packaging Innovations op 11 en 12 oktober in Mechelen. Op Empack en Packaging Innovations pakken meer dan 175 exposanten uit met toekomstklare oplossingen. The Box presenteert haar producten en nieuwe collecties blikken.

Op Empack vindt Packaging Innovations plaats. Deze unieke show-in-the-show demonstreert de meerwaarde van packaging als sales- en marketingtool. Door de co-locatie van beide beurzen krijgt u een geweldig helikopterzicht van het verpakkingslandschap van morgen. Van technologie tot creativiteit, van engineering tot marketing: de concrete impact van de verpakkings(r)evolutie op uw business wordt direct duidelijk.

Verpakkingen hebben vandaag namelijk een hele waaier aan functies. Ze beschermen producten niet alleen fysiek, maar spelen intussen ook een cruciale rol op onder andere het vlak van houdbaarheid, de verlaging van de ecologische voetafdruk, monitoring, tracering, marketing en sales.

Custom-made blik voor Kiwi

The Box heeft onlangs voor de bekende fabrikant van schoenpoetsmiddelen Kiwi een custom-made blik ontwikkeld. Kiwi was op zoek naar een opbergblik voor een onderhoudsset. Het custom-made blik moest een vergroting van het kleine schoenpoetsblikje zijn en groot genoeg voor een complete set met verzorgingsproducten.

Het resultaat is een rond blik met vintage bedrukking, waarop de welbekende designelementen van Kiwi te zien zijn. Het opvallende deksel geeft het blik aan de ene kant een retro look, aan de andere kant zorgen de zwart/wit bedrukte zijkanten voor een strakke uitstraling.

Het blik is zelfs groot genoeg voor het opbergen van extra schoenpoetsmiddelen, zodat de consument ook andere producten en merken in het ruime blik kan opbergen. Dat maakt het voor de consument wel zo gemakkelijk; alle schoenpoetsproducten in één blik, maar wel in een blik van Kiwi.

Packaging Innovations 2017 – Stand B002

Kijk voor meer informatie op www.thebox-blikken.nl.