HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Mechelen 2017The Box pakt uit met toekomstklare verpakkingsoplossingen van blik

The Box pakt uit met toekomstklare verpakkingsoplossingen van blik

The Box is aanwezig op Empack en Packaging Innovations op 11 en 12 oktober in Mechelen. Op Empack en Packaging Innovations pakken meer dan 175 exposanten uit met toekomstklare oplossingen. The Box presenteert haar producten en nieuwe collecties blikken.

Op Empack vindt Packaging Innovations plaats. Deze unieke show-in-the-show demonstreert de meerwaarde van packaging als sales- en marketingtool. Door de co-locatie van beide beurzen krijgt u een geweldig helikopterzicht van het verpakkingslandschap van morgen. Van technologie tot creativiteit, van engineering tot marketing: de concrete impact van de verpakkings(r)evolutie op uw business wordt direct duidelijk.

Verpakkingen hebben vandaag namelijk een hele waaier aan functies. Ze beschermen producten niet alleen fysiek, maar spelen intussen ook een cruciale rol op onder andere het vlak van houdbaarheid, de verlaging van de ecologische voetafdruk, monitoring, tracering, marketing en sales.

Packaging Innovations 2017 – Stand B002

Kijk voor meer informatie op www.thebox-blikken.nl.