HomeDossiersDesignThe Box ontwikkelt stoer blik voor internationaal cosmeticamerk

The Box ontwikkelt stoer blik voor internationaal cosmeticamerk

LR Health & Beauty is een internationaal cosmeticamerk dat op zoek was naar een custom-made blik als geschikte cadeauverpakking voor een drietal producten voor mannen. In het blik moesten twee tubes en een bus scheerschuim kunnen worden verpakt. LR Health & Beauty vond in The Box de ideale partner om te komen tot het gewenste resultaat.

The Box: “De verpakking moest een mannelijke uitstraling hebben en strak worden uitgevoerd. LR Health & Beauty heeft zelf een spijkerbroekachtig design voor deze verpakking ontwikkeld. Het resultaat is een stoer rechthoekig blik, met een transparante kunststof inleg waarmee de te verpakken producten worden vastgezet. Een verpakking die uitstekend bij de doelgroep past!”

Met een voorraad van ruim één miljoen standaard blikken is The Box u graag van dienst. “Of het nu onbedrukte blikken, custom-made blikken, bedrukte themablikken of Fabergé eieren betreft, wij adviseren u graag. We maken verpakkingen voor branches in de food en non-food sector, maar kunnen ook een blik op maat realiseren dat als promotiemateriaal kan worden ingezet”, aldus The Box.

Kijk voor meer informatie op www.thebox-blikken.nl.