HomeNieuwsThe Box ontwikkelt custom-made promotionele blikverpakkingen

The Box ontwikkelt custom-made promotionele blikverpakkingen

The Box, leverancier van promotionele blikverpakkingen, heeft onlangs weer een aantal custom-made blikken ontwikkeld. Zo was de bekende fabrikant van schoenpoetsmiddelen Kiwi op zoek naar een opbergblik voor een onderhoudsset en zocht een andere opdrachtgever een alternatief voor het traditionele ronde stroopwafelblik.

Kiwi

Het custom-made blik moest een vergroting van het kleine schoenpoetsblikje zijn en groot genoeg voor een complete set met verzorgingsproducten. Het resultaat is een rond blik met vintage bedrukking, waarop de welbekende designelementen van Kiwi te zien zijn. Het opvallende deksel geeft het blik aan de ene kant een retro look, aan de andere kant zorgen de zwart/wit bedrukte zijkanten voor een strakke uitstraling.

Stroopwafels

Voorwaarde was dat het custom-made blik zo plat moest zijn, dat het door een brievenbus past. Het resultaat is een vlak rechthoekig blik op maat met scharnierdeksel voorzien van een traditionele Hollandse bedrukking. De Delfts blauwe plaatjes zorgen voor sfeer en herkenning en doen het volgens The Box goed bij de toeristen. Doordat het deksel rood is en de romp blauw ‘geblokt’, komt bij het plaatsen van het blik niet alleen een aantal heerlijke stroopwafels maar ook de Nederlandse vlag op tafel te staan.

Kijk voor meer informatie op www.thebox-blikken.nl.