Home Nieuws Beurzen en evenementen Tevredenheid overheerst bij exposanten en organisatie Empack Den Bosch 2013

Tevredenheid overheerst bij exposanten en organisatie Empack Den Bosch 2013

Na de zeer succesvolle jubileumeditie van vorig jaar waren de verwachtingen voor de eerstvolgende editie van Empack Den Bosch, die op 27 en 28 maart werd gehouden, hoog gespannen. Hoewel het aantal bezoekers volgens sommigen hoger had gekund, lag dit aantal wel in lijn met zowel de verwachtingen als met dat van de jubileumeditie van vorig jaar. Na afloop van de beurs overheerste er dan ook tevredenheid bij de exposanten en de organisatie.

Tevredenheid was er onder andere over de kwaliteit van de bezoekers. Zo konden de exposanten niet alleen bijpraten met bestaande relaties, maar deden zij ook nieuwe relaties op en waren er opvallend veel beslissingnemers en eindgebruikers afgekomen op Empack Den Bosch 2013.

In deze videoreportage delen Tom van den Zegel (GH-Ulma), Nancy Oostvogels (Smurfit Kappa), Stijn Verschooten (Fill-Pack), Marco van der Velden (Logi Label), Jan Molenaar (Burgmetaal) en Cornelien Baijens (easyFairs) hun ervaringen over Empack Den Bosch 2013.

Uiteraard maakten wij van PackOnline.nl ook een uitgebreide fotoreportage van Empack Den Bosch 2013. Klik hier voor de fotoreportage…

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com/EMPACK-NL.