HomeNieuwsBeurzen en evenementenTevredenheid over Solids Antwerpen

Tevredenheid over Solids Antwerpen

Miljoenen tonnen vaste stoffen worden jaarlijks in de Benelux verwerkt, opgeslagen en getransporteerd. Een enorme uitdaging voor de stortgoedverwerkende industrie, waarbij de technische mogelijkheden van de procesinstallaties vaak op de proef worden gesteld. Door de diversiteit in de eigenschappen van veel materiaalstromen kan er overmatige slijtage optreden, maar ook stagnatie in het productieproces.

In Antwerp Expo werd op woensdag 27 en donderdag 28 maart de vakbeurs Solids Antwerpen gehouden. Tijdens Solids Antwerpen konden bezoekers ontdekken bottlenecks kunnen worden weggewerkt en hoe de verschillende fasen van het productieproces optimaal op elkaar kunt worden aangesloten. Men vond er manieren om de efficiëntie van uw unit operations te verbeteren, rekening houdend met alle voorwaarden op het vlak van veiligheid, milieu en hygiëne

Beursmanager John Barbier was bijzonder te spreken over Solids Antwerpen. “Het aantal bezoekers wordt nog geanalyseerd, maar het is al wel duidelijk dat we zeer tevreden kunnen zijn”, zo zegt hij in een artikel op de website Bulkgids.nl.

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com/SOLIDS-BE.

Bron: easyFairs/Bulkgids.nl