HomeNieuwsBeurzen en evenementenTevredenheid over Logistica 2012

Tevredenheid over Logistica 2012

Logistica 2012, de logistieke vakbeurs die vorige week in Jaarbeurs Utrecht werd gehouden, kenmerkte zich door de positieve sfeer onder bezoekers en exposanten. Dit blijkt uit de reacties van beide partijen en wordt versterkt door de bezoekcijfers. Het beslisniveau was hoog: bijna 60% was eind- of medebeslisser. Er zijn op de beurs ruim 42.000 vervolgafspraken gemaakt. Meer dan een kwart had op de beurs concrete investeringsplannen. Al met al gaven exposanten aan dat ze veel waardevolle contacten hebben gelegd. Logistica vond samen met ICT & Logistiek plaats van 13 tot en met 16 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bijna 20.000 bezoekers knoopten verdeeld over vier dagen en één avond, bijna 92.000 gesprekken aan met standhouders. Dit zijn de bezoekers van Logistica en ICT & Logistiek tezamen. De seminars waar onafhankelijke sprekers hun verhaal hielden zijn goed bezocht. Hetzelfde geldt voor de presentatiesessies van exposanten. Belangrijkste redenen om naar de beurzen te komen waren op de hoogte blijven van nieuwe product- en branche ontwikkelingen, contact onderhouden met bestaande relaties en zich oriënteren vanwege investeringsplannen. Driekwart van de bezoekers was dan ook erg tevreden met het aanbod van producten en diensten.

“Met name de exposanten waren positief verrast met het aantal goede gesprekken en de vervolgafspraken die hieruit voort zijn gekomen. Overigens merken we ook dat er steeds meer aandacht is voor kennisoverdracht. Het inhoudelijk congresprogramma waar we dit jaar extra aandacht aan hebben besteed werd goed bezocht en gewaardeerd. Voor veel bezoekers was het een extra reden om naar de Jaarbeurs te komen”, aldus projectmanager Frank Klein Tank.

De eerstvolgende Logistica vindt in Jaarbeurs Utrecht plaats in 2015. Bijna driekwart van de bezoekers geeft nu al aan dat zij volgende editie ook naar Logistica komen.

Kijk voor meer informatie op www.logistica-online.nl.

Foto: Logistiek Totaal