HomeMachinesAandrijven en besturenTEUN valt opnieuw in de prijzen

TEUN valt opnieuw in de prijzen

teun-4

TEUN is weer in de prijzen gevallen! Gezond Transport, een organisatie die als doel heeft het realiseren van goede arbeidsomstandigheden in de sector Transport en Logistiek en het bevorderen van de gezondheid van medewerkers in de sector, heeft TEUN onderscheiden met een zogeheten Arbotip. Het was dit jaar de twaalfde keer dat de Arbotips werden uitgereikt.

teun-logoDe Arbotip is een predicaat voor innovatieve producten in de sector transport en logistiek die de werkomstandigheden van chauffeurs, loodspersoneel en/of technische medewerkers in het wegvervoer of de logistiek verbeteren. Elke Arbotip voldoet aan strenge eisen. Denk daarbij aan wettelijke eisen en criteria, toepasbaarheid, economische haalbaarheid, etc.

Het juryrapport roemt vooral het totaalconcept van TEUN: “Door het bieden van een totaal concept is het wegnemen van met name risico's op fysieke overbelasting bij werknemers of de gevaren van het in aanraking komen met gegaste containers een duidelijke verbetering van werkomstandigheden voor dit deel van de sector.”

Wilt u meer weten over TEUN of wilt u TEUN in levende lijve bekijken, neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Kijk voor meer informatie op www.teun.com.