HomeNieuwsTetra Pak introduceert innovaties op Anuga FoodTec

Tetra Pak introduceert innovaties op Anuga FoodTec

Tetra Pak, wereldmarktleider in de voedselverwerkings- en verpakkingsoplossingen, toont deze week een scala aan nieuwe producten, technologieën en concepten tijdens Anuga FoodTec, de grootste voedselbeurs ter wereld. Tetra Pak beschikt over een stand van 4.800 vierkante meter en geeft daar een gedetailleerd inzicht in hoe het bedrijf haar klanten in de voedingsindustrie ondersteunt in het bereiken van hun ambities. Het thema van Tetra Pak tijdens de beurs is Today, Tomorrow, Together. Het bedrijf heeft als doel om bezoekers het huidige productportfolio te laten zien en kennis te laten maken met wat nog komen gaat.

Anuga FoodTec

“Anuga FoodTec is 's werelds meest toonaangevende vakbeurs voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en we zijn trots deel te mogen nemen aan deze ongelofelijke show”, aldus Tetra Pak President en CEO, Dennis Jönsson. “Tetra Pak is al zestig succesvolle jaren actief in de voedselverwerkings- en verpakkingsindustrie; Anuga FoodTec biedt ons het perfecte platform om ons portfolio te presenteren en een aantal van onze meest recente innovaties te lanceren. Bezoekers van onze stand zien verwerkings- en verpakkingsoplossingen die niet alleen betrekking hebben op de behoeften van de klant van vandaag, maar ook anticiperen op de behoeften van de toekomst.”

Maximale prestaties

De onthulde verwerkings- en verpakkingsinnovaties zijn gericht op het inspelen op de veranderende behoeften van wereldwijde consumenten en helpen de klanten van Tetra Pak hun concurrentievoordeel te vergroten. De nieuwe technologische ontwikkelingen tonen aan dat het bedrijf streeft naar het verbeteren van de efficiëntie, kostenverlaging en het maximaliseren van operationele en milieuprestaties voor haar klanten.

Focus op onderzoek en ontwikkeling

Tetra Pak investeert ongeveer vier procent van de jaaromzet in R&D en beschikt wereldwijd over elf R&D-centra. Als gevolg van deze diepgewortelde cultuur van innovatie, bezit het bedrijf meer dan 5.100 afzonderlijke octrooien voor de verpakking en verwerking van vloeibare en semi-vloeibare voedingsmiddelen. Dennis Jönsson vervolgt: “Op Anuga FoodTec demonstreren wij hoe onze focus op innovatie en onze aandacht voor sterke relaties met klanten zakelijk succes levert voor de voedings- en drankenindustrie, zowel vandaag als morgen.”

Kijk voor meer informatie op www.tetrapak.com.