HomeDossiersDesignTetra Pak breidt assortiment Prisma Aseptic uit met nieuwe formaten

Tetra Pak breidt assortiment Prisma Aseptic uit met nieuwe formaten

Tetra Pak, leverancier van kartonnen verpakkingen, breidt haar assortiment van Tetra Prisma Aseptic uit met twee nieuwe formaten. Aan de bestaande formaten, van 125 ml tot 1 liter, voegt het bedrijf de 200 ml en 250 ml toe. De achthoekige verpakkingen liggen gemakkelijk in de hand en zorgen voor een comfortabele grip, ideaal voor consumptie onderweg.

De Tetra Prisma Aseptic biedt de klant de mogelijkheid een sterke merk- en productbeleving te creëren. De achthoekige verpakking biedt namelijk volop ontwerpmogelijkheden, wat zorgt voor een hogere attentiewaarde in het schap. Bovendien is er keuze uit verschillende sluitingen. Denk hierbij aan PullTab, HeliCap, DreamCap en voorgestanste gaten voor rietjes.

De lijn is voornamelijk gemaakt uit de hernieuwbare bron papier en is verkrijgbaar met FSC (Forest Stewardship Council) gecertificeerd verpakkingsmateriaal, zodat de houtvezel afkomstig is van verantwoordelijk beheerde bossen. Om de duurzaamheid van de verpakkingen nog verder te vergroten kan tevens gekozen worden voor een biobased sluiting op basis van suikerriet.

Kijk voor meer informatie op www.tetrapak.com.