HomeNieuwsTedopres bezorgt CFS aanzienlijke besparing op het gebied van technische documentatie

Tedopres bezorgt CFS aanzienlijke besparing op het gebied van technische documentatie

videotedopres-logoTedopres biedt professionele dienstverlening aan op het gebied van technische documentatie. “We specialiseren ons in alle facetten, waaronder technisch schrijven en redigeren, vertalingen in meer dan 50 talen, technische illustraties en het ontwikkelen van software die kan helpen bij het efficiënt produceren, onderhouden en publiceren van technische documentatie. Onze klanten kunnen hierdoor bijvoorbeeld tot wel 30% besparen op het vertalen van hun technische documentatie”, zegt ceo André Verduijn van Tedopres.

cfs-tedopres-1

Een van de vele bedrijven die gebruikt maakt van deze door Tedopres geboden dienstverlening is CFS. “Tedopres zorgt dat de machines die wij ontwikkelen op een begrijpelijke manier wordt vertaald in efficiënt te gebruiken handboeken, waarmee onze klanten hun machines gemakkelijk kunnen gebruiken en onderhouden”, zegt Ted Hegeman, executive vice president customer service bij CFS, in de meest recente aflevering van het RTL-televisieprogramma Bedrijf in Beeld.

In de verpakkingssector is Tedopres niet alleen de partner van technische documentatie voor CFS, maar ook voor onder andere Bosch Packaging Technology, Tetra Pak, Greefa en IPS Packaging.

 

Kijk voor meer informatie op www.tedopres.com.

Bron: RTL Bedrijf in Beeld