HomeNieuwsTechnisch Bureau Verhagen presenteert krimpfolieverpakkingsmachine

Technisch Bureau Verhagen presenteert krimpfolieverpakkingsmachine

tbverhagen-logoTechnisch Bureau Verhagen presenteert op de Foodtech, op 25 en 26 mei in Autotron Rosmalen, een krimpfolieverpakkingsmachine met een krimptunnel volledig uitgevoerd in RVS. Daarmee is deze machine speciaal geschikt voor het folieverpakken van voedingsmiddelen zoals de primaire verpakking van groente, fruit, vleeswaren en kaas, maar ook de secundaire verpakking van bijvoorbeeld eieren, pakjes sauzen, soepen, flesjes drinken, koekjes en andere zoetwaren.

Het verpakken van uw voedingsmiddelen in folie levert een aantal voordelen op. In de eerste plaats verhoogt u de houdbaarheid van uw producten (vermindering van bruin worden en langer behoud van smaak). Ten tweede bescherm de folie uw product of de primaire verpakking van uw product tegen schade. En tenslotte verbetert het de uitstraling van uw product in het schap.

In combinatie met onze ultradunne 7 micron folie levert dit een besparing op van het milieu en uw portemonnee! Bezoek ons op de Foodtech stand C1018 en laat u verder informeren over de verpakkingsmogelijkheden van uw voedingsmiddelen.

tbverhagen-krimpfolie

Kijk voor meer informatie op www.tbverhagen.nl.

Bron: AGF.nl