HomeMachinesNiet-primair verpakkenTallpack levert modulaire wikkellijnen voor logistieke dienstverleners

Tallpack levert modulaire wikkellijnen voor logistieke dienstverleners

Onlangs is er door een logistiek dienstverlener in Fast Moving Consumer Products gekozen voor meerdere opties bij de modulaire palletwikkellijn: verlengde kolomhoogte, verhoogde capaciteit aantal pallets per uur, verhoogde baantransportsnelheid, slede onder knip-sealunit in verband met diverse palletbreedtes en uitvoering in huisstijlkleuren.

Bij meerdere logistieke dienstverleners heeft Tallpack middels opties, waaronder extra transportbanen en een labelprinter, de modulaire palletwikkellijn klant specifiek geleverd. De modulaire palletwikkellijn is interessant voor vrijwel ieder autonoom verpakkingsproces.

Het voordeel van een modulaire lijn is dat het kan meegroeien met de logistieke wensen en capaciteit. Logistieke processen zijn sterk aan verandering onderhevig door bijvoorbeeld WMS-systemen, wijzigingen in het ketenproces en capaciteitsplanning. De modulaire palletwikkellijnen van Tallpack zijn indien gewenst uit te breiden of aan te passen aan nieuwe situaties in het logistieke proces.

Het dichte Tallpack-netwerk van modulaire palletwikkellijnen in de Benelux heeft als voordeel dat er eenvoudig valt te plannen om deze modulaire palletwikkellijn in de praktijk te zien.

www.tallpack.nl