Home Nieuws Bedrijven en personen Tallpack International nomineert zich voor FD Gazellen Award 2019

Tallpack International nomineert zich voor FD Gazellen Award 2019

Ieder jaar reikt het Financieele Dagblad een Gazellen Award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar behoort Tallpack International in dit rijtje thuis. Hubert Verheul, General Manager van Tallpack International: “Wij zijn hier ontzettend trots op. Dit is fantastisch nieuws voor Tallpack International.”

De nominatie voor een Gazellen Award gaat samen met de groei en de financiële gezondheid van een organisatie. “Onze Industrial Packaging Solutions in combinatie met onze 24/7-service zorgen voor een flinke groei van ons bedrijf in binnen- en buitenland. Ondertussen staat de teller van ons team op ruim vijftig medewerkers en bedienen we vele klanten in Nederland maar, via onze buitenlandse vestigingen ook daarbuiten. Het succes van Tallpack International hebben wij mede te danken aan onze klanten, partners en ons team. Door de input vanuit verschillende hoeken kunnen wij onze producten en diensten blijven innoveren en onze klanten voorzien van een passende oplossing voor hun verpakkingsvraagstukken.”

Twintig jaar geleden startte Tallpack International vanuit een jongensdroom. “Consequent blijven vasthouden aan onze kwaliteitsstandaard, service performance en klanttevredenheid. Op basis van deze kernwaarden en onze transparante werkwijze hebben we veel goede referenties kunnen opbouwen om bestaande en nieuwe relaties blijvend aan ons te binden.”

www.tallpack.nl