HomeMachinesNiet-primair verpakkenTallpack demonstreert stabiel palletiseren met minder folie tegen lagere kosten

Tallpack demonstreert stabiel palletiseren met minder folie tegen lagere kosten

tallpack-foodtech

Pallets met schuivende ladingen kunnen de lading van u en anderen beschadigen en zelfs een gevaarlijke werksituatie tot gevolg hebben. Als oplossing voor schuivende ladingen levert Tallpack International de Grip Sheet antislipvellen. Grip Sheet bestaat uit papier of karton voorzien van een materiaal met hoge wrijvingscoëfficiënt en wordt tussen de contactvlakken van de lagen geplaatst. Door de remmende werking wordt het verschuiven van de producten zeer sterk gereduceerd.

tallpack-logoDe Grip Sheet antislipvellen zijn, afhankelijk van de toepassing, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor o.a. de chemische industrie, de voeding en vleesverwerkende industrie zijn de antislipvellen ook te leveren in vochtwerend papier. De Grip Sheet antislipvellen zijn voor alle standaard palletafmeting verkrijgbaar, afwijkende maten zijn op aanvraag leverbaar. Tevens zijn de Grip Sheets geschikt voor automatische verwerking.

Stabiel palletiseren met minder folie tegen lagere kosten

Tallpack International introduceert Tallstretch Next Generation, een rekwikkelfolie met dubbele rand. Door die dubbele rand wordt de folie sterker en kan de dikte omlaag. Een folie die normaalgesproken 20-23 micron is, kan daardoor terug naar 12-15 micron. Per kilo is de folie iets duurder, maar er wordt veel minder gebruikt. Een nettobesparing van 20% is hierdoor haalbaar. Door de dubbele rand is de folie ook minder gevoelig op de kanten. Om de randen goed zichtbaar te maken tijdens demonstraties, wordt hier gebruik gemaakt van blauwgekleurde randen.

Behalve de Grip Sheets en de Tallstretch Next Generation laat Tallpack International een uitgebreid programma aan bundelsystemen en palletwikkelaars zien.

Kijk voor meer informatie op www.tallpack.nl.