HomeThema'sEmpack en Packaging Innovations Mechelen 2017Tallpack biedt food-industrie oplossing voor ladingzekering

Tallpack biedt food-industrie oplossing voor ladingzekering

Door steeds strenger wordende eisen in de food-industrie heeft Tallpack een Grip Sheet variant ontwikkeld die toegespitst is op deze eisen. De Clear Grip is een materiaal op basis van polyester sheets met Anti Slip Dots en heeft een maximale wrijvingscoëfficiënt om schuiven van producten op pallets te voorkomen. Voordelen van dit materiaal zijn een hoge doorsteekwaarde en een contaminatiebarrière tussen de pallet en het product daarop.

De Clear Grip Sheets kunnen meerdere malen worden gebruikt en handmatig of middels een robot volledig geautomatiseerd aan het palletiseertraject worden toegevoegd. Uitermate geschikt voor het palletiseren van onder andere emmers of dozen.

Rekfolie is bij het palletiseren van gladde producten niet altijd afdoende en een schuivende lading kan het logistieke proces in gevaar brengen. De Clear Grip wordt gebruikt in de voedings-, farmaceutische, cosmetische en chemische industrie. Daarnaast is het ook geschikt bij de vervaardiging van huishoudelijke- en industriële apparatuur en in de bouwsector.

Empack Mechelen 2017 – Stand C052

Kijk voor meer informatie op www.tallpack.be.