HomeNieuwsTalloze nieuwe mogelijkheden PET Power

Talloze nieuwe mogelijkheden PET Power

PET Power wil u graag op de hoogte houden van nieuwe verpakkingsontwikkelingen, nieuwe vormen, nieuwe sluitingsmogelijkheden en decoratietoepassingen, maar ook over marktontwikkelingen die voor u interessant kunnen zijn. Zo presenteert PET Power met gepaste trots een nieuwe decoratiemehtode, een nieuwe standaard 1 litervorm en een handzeep pomp in de vorm van een sneeuwman.

Een nieuwe decoratiemethode: innovatief en sustainable

PET Power heeft in samenwerking met een partner een innovatieve decoratieoplossing bedacht die 100% sustainable is. PET Power wilde een decoratiemogelijkheid creëren die aan de volgende drie eisen voldoet: gemakkelijk aan te brengen, fraaie presentatie en sustainable. Met deze drie voorwaarden is onze partner aan de slag gegaan en kwam met een verrassend idee dat aan alle gestelde eisen voldoet. Een mooie decoratie van vouwkarton. Een bijkomend voordeel is dat zowel de binnen- als de buitenzijde bedrukt kunnen worden. Dit biedt enorm veel mogelijkheden om teksten en beeldmateriaal te presenteren.

Standaard 1 literassortiment weer uitgebreid

De groeiende vraag naar producten van 1 liter heeft ertoe geleid dat PET Power wederom met een nieuwe standaard 1 litervorm komt. De ronde Dionysos Bottle oogt ondanks het volume toch sierlijk. Het opvallende aspect van deze cilindrische fles is het terugliggende etiketvlak. Hierdoor komen zowel de bodem als de bovenzijde van de fles iets naar voren. Dat beschermt het etiket tegen beschadigingen tijdens transport. De fles wordt geproduceerd met een 28SP410 nekfinish en hierdoor is de fles met talloze verschillende fliptopsluitingen en pompjes te combineren.

Ontdek de talloze mogelijkheden van PET

Al jaren stijgt het gebruik van PET en ontdekken steeds meer gebruikers de verschillende mogelijkheden. De grote vrijheid van vormen in combinatie met de glanzende uitstraling maken PET zo gewild. Toch kun je nog verder gaan en een combinatie van inkleuring en zeefdrukken gebruiken om het eindproduct nog beter tot z’n recht te laten komen. Maak het product af met een themaversterkende sluiting en je creëert een echte eyecatcher op het schap. De Sneeuwman is opgenomen in het handelsassortiment van PET Power en u kunt deze fles (inclusief decoratie en dop) bij ons bestellen. De verpakking leent zich bij uitstek voor een themagericht product of als gimmick.

Kijk voor meer informatie op www.petpower.eu of stuur een e-mail naar info@petpower.eu.