HomeLeveranciersTransporterenTafels EVC zorgen voor ergonomisch verantwoorde werkomgeving

Tafels EVC zorgen voor ergonomisch verantwoorde werkomgeving

EVC zorgt voor een ergonomisch verantwoorde werkomgeving met een EVC inpaktafel. Dat is de inzet van EVC op de Empack 2020. Hier laat EVC zien hoe orders ergonomisch verpakt en verzonden kunnen worden. Dit gebeurt niet alleen snel, maar ook met minimale loop-, til en draaibewegingen.

Als u aan een EVC inpaktafel werkt, dan zijn alle benodigdheden binnen handbereik. Onze inpaktafels kunnen volledig naar wens worden voorzien van een groot scala aan accessoires, denk bijvoorbeeld aan een PC-houder, diverse soorten dispensers, opvulmateriaal of opbergladen. De benodigde accessoires zijn natuurlijk afhankelijk van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Het uitgangspunt is hierbij glashelder: minimale loop-, til- en draaibewegingen.

Daar waar de orders in een doos worden verpakt en de lading wordt gestabiliseerd en beschermd met opvulmateriaal laat EVC zien hoe dit arbeidsintensieve proces uitermate efficiënt uitgevoerd kan worden door een optimaal ingerichte paktafel. Deze ergonomische werkwijze zorgt ervoor dat uw rendement omhoog gaat en u economisch verantwoord werkt.

www.evc-verpakking.nl