HomeMachinesEtiketteren en printenT2S biedt labeloplossing als webservice

T2S biedt labeloplossing als webservice

t2s-02l

Leverancier van labeloplossingen Type2Solutions biedt zijn software sinds kort ook als webservice aan. Chemiebedrijf FMC is één van de eerste klanten. “Voor ons is de O2L Webservice geschikt voor het snel genereren van labels voor samples waarvoor in ons SAP-systeem nog geen productcodes bestaan.” IT-bedrijf T2S biedt een softwareoplossing, One2Label (O2L) genaamd, waarmee bedrijven ondermeer verzendlabels met SSCC-codes en productlabels met GTIN-codes kunnen aanmaken, conform de GS1-standaard, zo meldt Logistiek.nl. De software wordt hiervoor gekoppeld aan het ERP-systeem, waaruit de brondata worden gehaald.

Overal in de wereld

t2s-logoTijdens de SAP-gebruikersdagen in Maastricht presenteerde het bedrijf een versie die als webservice kan worden gebruikt. Hierdoor kan de oplossing overal in de wereld worden gebruikt, dus ook door externe partijen, klanten en toeleveranciers.

Klantspecifieke labels

Een bedrijf dat de nieuwe labeloplossing van Type 2 Solutions gaat gebruiken is Amerikaanse chemieconcern FMC BioPolymer. IT-manager Laura Fitzpatrick die ook op het congres aanwezig was, zegt hierover: “Wij gebruiken de O2L-oplossing al meer dan 10 jaar wereldwijd voor het maken van labels vanuit onze productie- en distributievestigingen. Voor ons en onze klanten is het belangrijk dat we klantspecifieke productlabels en GS1-labels op onze producten en pallets plakken, zodat de goederen foutloos door de keten gaan, te tracken & tracen zijn en bij ontvangst sneller verwerkt kunnen worden. De O2L webservice gaan we gebruiken bij het versturen van samples vanuit onze laboratoria. Deze producten zitten nog in de R&D-fase en hebben nog geen officiële productcode in ons SAP-systeem. De webservice biedt ons de mogelijkheid om voor deze samples snel productlabels te genereren conform de corporate identity van FMC.”

Een demo van de O2L WEBservice staat op de website www.gs1-label.nl. Klik op ‘Start demo' en gebruik het publiek account: e-mailadres; anonymous@t2s.nl, wachtwoord; o2lweb.

Bron: Logistiek.nl