HomeMachinesAandrijven en besturenSystec positioneersysteem M103-V1 voor verticale werking

Systec positioneersysteem M103-V1 voor verticale werking

groneman-systec

Systec introduceert de inbouwklare DriveSet M103-V1. Een compleet nieuw éénassig positioneersysteem voor kleine lasten tot maximaal 1 kg in de snelheidsklasse van 0,1 m/s en de normale precisieklasse van 0,1 mm. Het bijzondere van dit systeem is dat het speciaal geschikt is voor lineaire bewegingen in de verticale dimensie. Dit nieuwe positioneersysteem is verkrijgbaar bij Groneman in Hengelo.

groneman-logoMet een aandrijving door middel van trapeziumspindels en een stappenmotor is het nieuwe éénassige positioneersysteem van Systec uitermate geschikt voor toepassingen waarbij het gaat om een verticale beweging van de as. U bevestigt de DriveSet aan de bewegende slede in uw machine of toepassing zodat de lineaire geleiding zelf op en neer beweegt.

Nieuw

Dit is nieuw; in tegenstelling tot de gangbare eenassige systemen waarbij de slede beweegt terwijl het geleidingsprofiel in uw toepassing gefixeerd wordt, is het in dit geval het geleidingsprofiel dat beweegt. Dit is vooral praktisch als u bijvoorbeeld met uw meetinstrument in een smalle verticale ruimte moet bewegen.

Voor meer informatie:
Groneman B.V.
T (074) 255 11 40
www.groneman.nl
besturingstechniek@groneman.nl