HomeNieuwsBedrijven en personenSwen van Kuetsem vertelt over wonen en werken in Almere

Swen van Kuetsem vertelt over wonen en werken in Almere

weber-swen-rtl

video1Onlangs maakte marketing manager Swen van Kuetsem zijn televisiedebuut in het nieuwe RTL-programma Citynews. Hierin vertelde hij over het wonen en werken in Almere en leidde hij programmamaker Frits Huffnagel  rond in de bruisende stad die nog maar enkele tientallen jaar bestaat. “Almere is enorm groeiend, het is ruim opgezet en het oogt eigenlijk een beetje Amerikaans”, zegt Swen tijdens de rondleiding door een van de winkelcentra van Almere. In de uitzending van zondag 18 december vertelt hij verder over de opkomst van ‘online shopping' en deelt hij zijn visie op de toekomst van de retail.

weber-logoHet team van Weber Marking Systems wenst u tevens fijne feestdagen. “Via deze weg wensen wij u fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar. Wij hopen op een goede samenwerking in 2012. Wij hebben besloten u dit jaar wederom een digitale kerstgroet te sturen in plaats van een gewone kerstkaart. Het bedrag dat we daarmee uitsparen, zullen we overmaken aan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij)”, aldus Swen van Kuetsem namens het team van Weber Marking Systems.

Weber Marking Systems is tussen kerst en oudjaar open op woensdag, donderdag en vrijdag volgens de normale openingsuren. Op dinsdag 27 december is Weber Marking Systems gesloten.

Kijk voor meer informatie op www.webermarking.nl, stuur een e-mail naar swen@webermarking.nl of klik hier om de uitzending van RTL Citynews te bekijken.