HomeNieuwsSuiker Unie zoekt teamleider productie voor locatie Puttershoek

Suiker Unie zoekt teamleider productie voor locatie Puttershoek

Suiker Unie, onderdeel van Royal Cosun, is een internationaal concern dat natuurlijke voedingsmiddelen ontwikkelt, produceert en vermarkt. Suiker Unie is met circa 750 medewerkers één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa en heeft de ambitie om die toppositie verder te versterken. Het bedrijf heeft fabrieken in Nederland en Duitsland waar kristalsuiker en suikerspecialiteiten worden geproduceerd.

Daarnaast ontwikkelt Suiker Unie zich steeds meer tot producent van duurzame energie en is zij permanent op zoek naar nieuwe duurzame toepassingen van suiker en andere bietcomponenten. Duurzaam ondernemen is verweven in de strategie van Suiker Unie, zowel voor klanten, telers en medewerkers. Deze missie vertaalt zich in kwaliteit en duurzaamheid in de gehele keten.

Binnen de locatie Specialiteiten Puttershoek (ZH) is de vacature ontstaan voor de functie van Teamleider Productie, een dynamische functie met doorgroeimogelijkheden voor een collega met goed verstand en ambitie. Als Teamleider Productie geef je leiding aan één van onze drie ploegen operators die verantwoordelijk zijn voor de productie van onze suikerspecialiteiten. Denk daarbij aan producten als poedersuiker, basterdsuiker, suikerklontjes en pakken kristalsuiker.

Klik hier voor de vacature…

Kijk voor meer informatie op www.suikerunie.nl.