HomeNieuwsBeurzen en evenementenSterkste man van Nederland opent Industriële Week

Sterkste man van Nederland opent Industriële Week

jarno-hams-1

Industrie is topsport. Elke dag stelt u uw doelen; de ene dag haalt u de eindstreep glorieus, de andere dag kost het buitengewoon veel energie om de finish überhaupt  te bereiken. U stelt uzelf de vraag: is mijn product of mijn bedrijf Fit for the Future? Met dit in gedachten opent Jarno Hams, zesvoudig sterkste man van Nederland, op dinsdag om 09.45 uur de Industriële Week.

industriele-week-2010-logoJarno trekt bij de hoofdingang van Jaarbeurs Utrecht een 17 ton wegende vrachtwagen met daarop een industriële machine over de finishlijn.  Bent u ook krachtig genoeg om de strijd aan te gaan? Als Jarno de finishlijn passeert, is de beurs geopend. Honderden exposanten staan dan klaar om samen met u naar uw toekomst te kijken. Fit for the Future, we know how!

Heeft u zich nog niet geregistreerd voor gratis toegang? Dat kan nog steeds! Ja! Ik wil naar Aandrijftechniek, Industry & Automation, Macropak en Industrial Processing! Klik hier en u kunt gratis de beurzen Aandrijftechniek, Industry & Automation, Macropak en Industrial Processing bezoeken tijdens de Industriele Week.

Kijk voor meer informatie op www.industrieleweek.nl.