Home Thema's Empack Den Bosch 2013 Stand van Multivac 'the place to be' tijdens de EMPACK

Stand van Multivac 'the place to be' tijdens de EMPACK

Op 27 en 28 maart presenteert Multivac op de EMPACK in stand G303 een greep uit hun veelzijdige assortiment. Enkele van de producten die Multivac zal tonen, zijn de compacte T 100 traysealer, de T 300 volautomatische traysealer en de B 610 bandmachine. Tevens laten zij de Multivac Baseline kamermachinereeks zien, aangevuld met andere interessante innovatieve verpakkingsoplossingen en toebehoren.

T 100 semi-automatische ‘tafelmodel’ traysealer

De T 100 is met een breedte van 47 centimeter de kleinste traysealer van Multivac. Hierdoor kan deze eenvoudig op tafels of toonbanken worden geplaatst. Op de EMPACK zal Multivac demonstreren op welke manier producten betrouwbaar en hygiënisch kunnen worden verpakt met de T 100, die beschikt over een vacuüm en begassingssysteem.

T 300 volautomatische traysealer

De T 300 is een traysealer waarmee bedrijven de overstap kunnen maken naar volautomatisch verpakken van producten in trays. De T 300 heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en is eenvoudig te bedienen. Met een lengte van 2,50 meter en een breedte van 1,10 meter neemt de machine slechts weinig ruimte in beslag, waardoor deze ook in kleine ruimtes te plaatsen is. Bovendien is de machine zodanig gebouwd dat deze eenvoudig kan worden gereinigd.

B 610 kamermachine met transportband

Dankzij de enorme vacuümkamer van 1,5 m x 0,8 m en de 2 sealbalken van 1.500 mm biedt de B 610 een onovertroffen flexibiliteit en een indrukwekkende verpakkingscapaciteit. Het kantelbare deksel, de afneembare zijpanelen en de verwijderbare transportband zorgen ervoor dat de B 610 makkelijk en snel te reinigen en te onderhouden is. De hoge kwaliteit van deze machine garandeert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een jarenlange productiviteit. Nu ook verkrijgbaar in soft vacuüm!

Marking & Inspection

Uiteraard ontbreken ook de etiketteeroplossingen van MULTIVAC niet op de EMPACK. De specialisten van Multivac informeren u graag in stand G303 over de uitgebreide mogelijkheden die Multivac kan bieden. Tevens kunt u op de stand uw vragen stellen over de op handen zijnde wetswijziging op het gebied van etiketteren. Multivac staat voor technische innovatie waardoor het assortiment van etiketteer­ en controlesystemen steeds verder wordt uitgebreid. Dankzij de komst van innovatieve printtechnieken kan Multivac voor klanten de obstakels in het nieuwe etiketteerproces ondervangen. Dus ook als u uw producten aantrekkelijker wilt presenteren, is Multivac de juiste partner!

Empack Den Bosch 2013 – Stand G303

Kijk voor meer informatie op www.multivac.nl.