HomeMachinesEtiketteren en printenStand Alone machines van Bandall blijven onverminderd populair

Stand Alone machines van Bandall blijven onverminderd populair

Uit de jaarverslagen van de afgelopen jaren blijkt dat de vraag naar Bandall Stand Alone banderolleermachines stabiel op hoog niveau blijft. Waaraan danken deze machines die populariteit? Navraag bij recente kopers maakt duidelijk waarom Stand Alone machines zo populair zijn en blijven: eenvoud en flexibiliteit. Zodra de wensen van de klant bekend zijn, stelt Bandall machines samen die daaraan voldoen. De Stand Alone serie van Bandall is een doordacht concept, het installeren en instellen van deze machine verloopt dan ook vlot en voorspoedig. De volgende stap, ermee leren werken, gaat al net zo vlot, want de machines blinken uit in gebruiksvriendelijkheid. Even goed opletten en iedere medewerker kan er direct mee aan de slag.

De eenvoud van het instellen en bedienen maakt de Stand Alone banderolleermachines van Bandall ook ideaal voor tijdelijke verpakkingsbehoeftes. Een bedrijf dat periodiek of zelfs slechts incidenteel producten wil banderolleren, kan een Stand Alone machine inzetten op het gewenste moment. Na zo’n periode kan de machine weer aan de kant en wordt de ruimte weer gebruikt voor andere activiteiten. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid kan de machine in veel gevallen zelfs worden bediend door een tijdelijke kracht. Deze flexibiliteit geeft de ondernemer maximale vrijheid.

De flexibiliteit en de gebruiksvriendelijkheid maken de Stand Alone een perfecte machine voor ieder bedrijf dat wil beginnen met banderolleren. Vaak blijkt het zelfs dat de bedrijven niet meer dan een Stand Alone nodig hebben. Dat is te danken aan de veelzijdigheid van de machines; zeker in combinatie met het Multi-Width systeem waarmee gemakkelijk kan worden overgeschakeld naar een andere banderolbreedte. Optionele printtechniek maakt het label- en bundelconcept nog flexibeler. Want verandert er iets in de productspecificaties, hoeft men alleen de printjob te wijzigen. Daarmee wordt het weggooien van overtollig labelmateriaal voorkomen.

Een Canadees bedrijf dat onlangs drie Stand Alone banderolleermachines heeft aangeschaft, vond in banderolleren met de Stand Alone machines de perfecte oplossing om komkommers te verpakken zonder plastic. De oplossing werkt zo goed dat het bedrijf heeft besloten om meer producten te verpakken met een banderol.

Doordat de basis van de machine uit standaard componenten in diverse maatvoeringen bestaat, past een Stand Alone machine al snel bij de gewenste toepassing. Opties zoals positioneertechniek, printers of een aandrukpers maken deze machines tot een compleet concept.

www.bandall.com