HomeNieuwsSt-Luc zoekt een account manager flexibele verpakkingen

St-Luc zoekt een account manager flexibele verpakkingen

St-Luc labels & packaging is een gespecialiseerde verpakkingsdrukkerij met drie vestigingen in België, Nederland en Frankrijk. St-Luc biedt haar klanten een totaaloplossing dankzij expertise in verschillende productgroepen zoals zelfklevende etiketten, digitaal drukken, shrinksleeves, bedrukte folies, banderollen, sealwraps en vlakkarton verpakkingen. Ook marketing- en POS-drukwerk is mogelijk zoals on-pack-kortingsbonnen, wobblers, displays en promolabels.

Met meer dan 200 personeelsleden staat de groep garant voor een sterke druktechnische prepress, vooruitstrevend colormanagement en een kwaliteitsgerichte productie dankzij een nieuw en hoogtechnologisch machinepark. Zowel HD-flexo, offset, zeefdruk als digitaal drukwerk behoren tot de mogelijkheden. Good Manufacturing Practices en voedselveiligheid zijn bij St-Luc absolute prioriteiten door de hele productieketen.

Voor de verdere uitbouw van het foliesegment is St-Luc momenteel op zoek naar een account manager met specialisatie in flexibele verpakkingen.

Klik hier voor de vacature…