HomeNieuwsBedrijven en personenSt-Luc labels & packaging opent haar deuren tijdens Open House Flexibles

St-Luc labels & packaging opent haar deuren tijdens Open House Flexibles

De verpakkingsmarkt is continu in verandering. Meer dan ooit zijn er verschillende noden om een doelgroep te kunnen blijven bereiken, en flexibele verpakkingen spelen daarin een steeds belangrijkere rol. St-Luc labels & packaging biedt digitale oplossingen voor kleinere runs, meer variaties en snellere levertijden zonder in te boeten aan kwaliteit. De mogelijkheden die het bedrijf heeft te bieden toont zij graag op haar evenement Open House Flexibles op 6, 7 en 8 februari van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Op de Open House Flexibles worden diverse informatieve presentaties gegeven. Gastheer is Björn Crul, die als journalist werkte voor Roularta, VRT en KanaalZ. Eveneens was hij vijf jaar lang communicatiedirecteur van Voka. Björn is zaakvoerder van Comm2B.

Christophe Vossaert is business development manager voor flexibele verpakkingen bij St-Luc labels & packaging. Tevens is hij regelmatig gastdocent bij het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC) te Gouda. Deze expert van flexible packaging zal de diverse mogelijkheden van de HP Indigo 20.000 presenteren.

Vivian Cohen-Leisorek is binnen HP verantwoordelijk voor het begeleiden van brand owners die hun verpakking willen lanceren door middel van unieke campagnes en digital drukwerk. Hierin staat variatie en diversiteit centraal. Tijdens de Open House Flexibles zal Vivian Cohen dan ook de toegevoegde marketingwaarden demonstreren van personalisatie en differentiatie voor flexibele verpakkingen.

Katja van Engelen is accountmanager bij Multivac Belgium. Zij zal de diverse toepassingen demonstreren van flexibele verpakkingen.

Naast het sprekersaanbod biedt St-Luc labels & packaging aanwezigen een rondleiding waarbij verschillende mogelijkheden voor de productie van flexibles worden getoond. Alle facetten zullen aan bod komen, van het 3D ontwerpsysteem tot de uiteindelijke productie. Hierdoor zullen aanwezigen nog beter op de hoogte zijn omtrent de technische mogelijkheden van flexibele verpakkingen.

Klik hier om te registreren…

Kijk voor meer informatie op  www.stluc.be.