HomeNieuwsBedrijven en personenSt-Luc kiest winnaar iPad wedstrijd Empack

St-Luc kiest winnaar iPad wedstrijd Empack

Tijdens de Empack organiseerde St-Luc labels&packaging een wedstrijd ‘drink H2O and win an Ipad'. Elke voorbijganger kreeg een verfrissend flesje water, met gepersonaliseerd label inclusief unieke codering. Honderden flesjes water werden gedurende de twee beursdagen uitgereikt. Op onze website kon deze unieke code worden ingevuld. Uit de vele wedstrijddeelnames kwam eerder deze week Rudolf Brouwer van bedrijf Vezet als winnaar uit de bus.

Vezet is één van Nederlands grootste groenten- en fruitverwerkende bedrijven en is marktleider op het gebied van versgesneden, panklare groenten. Deze uiterst moderne groentesnijderij realiseert een assortiment van zo'n 250 verschillende producten. Christophe Vossaert, account manager Nederland, en Stijn Van Vynckt, Sales Director, gingen op bezoek bij Vezet om de Ipad persoonlijk te overhandigen aan de gelukkige winnaar. We wensen de heer Brouwer veel plezier met zijn iPad.

St-Luc wilde op de Empack haar professionaliteit en veelzijdigheid benadrukken en pakte tijdens de beurs uit met een gloednieuwe stand: de standruimte kreeg een moderne, aantrekkelijke look in de kleur van het St-Luc logo. Opvallen was de boodschap én dat is gelukt. De bijhorende beurswedstrijd lokte heel wat extra volk naar de stand van St-Luc, overduidelijk 'the place to be' tijdens de Empack. U ziet ons volgend jaar zeker terug op de Empack mét een opvallende stand en een geweldige beurswedstrijd. Wilt u ons vroeger ontmoeten? Dat kan, want we zijn ook aanwezig op het Foodpacking Event (Utrecht, 9 en 10 oktober 2013) en op Packaging Innovations (Amsterdam, 27 en 28 november 2013).

Kijk voor meer informatie op www.stluc.be.