Home Dossiers Coronacrisis St-Luc geeft tips voor het doorvoeren van preventieve coronamaatregelen

St-Luc geeft tips voor het doorvoeren van preventieve coronamaatregelen

Als er een ISO-certificaat voor het doorvoeren van preventieve coronamaatregelen zou bestaan, dan zou St-Luc Labels & Packaging uit Nazareth met brio het certificaat behalen. Hun handboek kan een ‘best practice' zijn voor elke onderneming die heropstart.

Veel voorverpakte voedingsproducten zouden niet in de supermarkt kunnen liggen zonder verpakkingen van St-Luc Labels & Packaging. Deze gespecialiseerde drukkerij voor de voedings- en farmaceutische industrie bleef doorwerken omdat het een essentieel bedrijf is. Daartoe investeerde het veel tijd en middelen in veilig werken voor hun 300 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk.

“Ik ben trots op hoe flexibel onze mensen zich opstellen”, zeggen Managing Directors Fanny en Niko Dhondt. “Ze hebben toch maar de moed om naar de productievloer te komen waarbij contact met andere mensen onvermijdbaar is. Dankzij hun inzet kunnen we ten volle onze maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen en er mee voor zorgen dat de bevoorrading in de supermarkten gegarandeerd blijft.”

De afgelopen weken heeft de drukkerij een handleiding opgesteld die leest als een ideaal heropstartboek voor elk bedrijf waar mensen opnieuw fysiek aan de slag gaan.

Lees tips