HomeNieuwsSpiraalvormige lift FlexLink

Spiraalvormige lift FlexLink

flexlink-1

FlexLink brengt de spiraalvormige lift (Spiral Elevator) op de markt. Deze lift kan worden gebruikt om de producten in productie- of verpakkingslijnen omhoog of omlaag te transporteren, maar ook voor de distributie tussen de productielijn en het magazijn.  De Spiral Elevator is volgens de producent een efficiënte continu lift met een compacte lay-out en een probleemloze werking.

Doordat de spiraalvormige lift continu werkt, kan de productie zonder onderbreking en stopverliezen werken. De gepatenteerde ketting werkt stil en levert een soepel en storingsvrij producttransport.

“Dit is een voorbeeld van hoe FlexLink met zijn klanten meedenkt”, zegt Max Barenbrug, Managing Director bij FlexLink. “Op het vlak van productielogistiek zijn we steeds op zoek naar oplossingen die een meerwaarde betekenen voor onze klanten. FlexLink brengt tal van nieuwe producten en nieuwe technologieën op de markt die onze klanten helpen bij het verhogen van de efficiëntie en het verlagen van de kosten per geproduceerde eenheid.”

De spiraalvormige lift van FlexLink is een gestandaardiseerde module met een korte levertijd en een snelle installatie. De hoogte ligt tussen 1.500 – 4.000 mm met een toevoerhoogte van 800, 900 of 1.000 mm.

flexlink-2

Kijk voor meer informatie op www.flexlink.com.

Bron: Metaalnieuws