HomeNieuwsBedrijven en personenSparck Technologies investeert in groei met Poolse overname

Sparck Technologies investeert in groei met Poolse overname

Sparck Technologies heeft zijn agent in Polen, E.Pack Sp. z o.o., overgenomen. E.Pack Sp. z o.o. is gevestigd in Świecie en gaat verder onder de naam Sparck Technologies Sp. z o.o. De stap volgt op een succesvolle samenwerking tussen de twee bedrijven sinds 2019 en versterkt de positie van Sparck in het aanbieden van geavanceerde verpakkingsoplossingen en nauwe technische ondersteuning aan e-commercebedrijven in Oost-Europa.

Robert Kostera, bestuurslid van E.Pack’ en verantwoordelijk voor Business Development voor Polen en zal verantwoordelijk zijn voor de groei van het bedrijf in de regio. Geïntegreerd binnen Sparck Technologies zal het overgenomen team van ervaren verkoop- en servicemonteurs directe toegang hebben tot alle middelen van Sparck Technologies in Nederland. Nieuwe klanten zullen ook profiteren van snellere ontwerp- en implementatieprogramma's. Standard Investment, de eigenaar van Sparck Technologies, is blij met deze transactie en gelooft sterk in verdere groei in Polen en Oost-Europa. De eigenaar heeft uitgebreide expertise op het gebied van naadloze overnames en is nauw betrokken geweest om het overnameproces soepel te laten verlopen.

Kees Oosting, CEO van Sparck Technologies zegt: “We zijn verheugd het team van E.Pack te verwelkomen in ons snelgroeiende bedrijf. De afgelopen vijf jaar hebben we een zeer succesvolle werkrelatie gehad met onze officiële partner op de Poolse markt – een relatie waarbij een groeiend aantal detailhandels- en e-commercebedrijven onze ‘juiste maat’ bokstechnologie heeft overgenomen – bekende merken zoals als, X-kom, Media Expert-Terg en Completio. Het is nu volkomen logisch om op dit succes voort te bouwen door die band nog hechter te maken.”

www.sparcktechnologies.com