HomeMachinesEtiketteren en printenSovena vertrouwt voor de wereldwijde distributie op printers van Domino

Sovena vertrouwt voor de wereldwijde distributie op printers van Domino

Sovena is een Portugees familiebedrijf en producent van geraffineerde spijsoliën. Het bedrijf zorgt voor de extractie, verwerking en botteling van plantaardige oliën en olijfolie voor wereldwijde distributie. De missie van Sovena is mensen inspireren om met behulp van olijfolie gezonder en smaakvoller te eten. Kwaliteit en transparantie zijn vitaal voor het succes van het bedrijf. Voor hulp bij de wereldwijde distributie van hoogwaardige voedselproducten vertrouwt op printers uit de Ax-Serie van Domino.

Als een van 's werelds grootste producenten van geraffineerde oliën bestiert Sovena acht productiefaciliteiten en vier molens, verdeeld over acht landen op vier continenten. Met een geschatte omzet van 1,4 miljard Pond sinds 2015, waarvan 80 procent uit export, vertrouwt Sovena op Domino voor de praktische uitvoering van de bedrijfsvisie om olijfolie overal ter wereld bij iedereen aan de man te brengen.

Rui Ramos, raffinaderij- en productiemanager consumentengoederen bij Sovena, heeft de dagelijkse leiding op Sovena's faciliteit in het Portugese Barreiro. Hij legt uit dat ze voor taken die zo cruciaal zijn voor hun wereldwijde distributie alleen kunnen vertrouwen op bewezen en zeer capabele codeersystemen.

“Domino is onze partner voor codeer- en markeeroplossingen, een belangrijk gebied in de voedingsmiddelenindustrie”, vertelt Rui Ramos. “We willen niet alleen een relatie tussen klant en leverancier maar een volwaardig partnerschap. Daarom besloten we om technologie van Domino te installeren, voor een robuuste en betrouwbare oplossing.” Met de geavanceerde technologie, innovatieve inkt en gegarandeerde kwaliteit van de Ax-Serie printers van Domino weten de klanten van Sovena precies wat ze aantreffen in de flessen.

Klik hier voor de case study…

Kijk voor meer informatie op www.domino-printing.com.