HomeMachinesNiet-primair verpakkenSorteer- en palletiseerinstallatie van Greefa bij PUDU Peppers

Sorteer- en palletiseerinstallatie van Greefa bij PUDU Peppers

greefa-pudu-peppers

Sinds februari 2010 draait er bij PUDU Peppers in Baarlo een nieuwe installatie van Greefa voor het sorteren en palletiseren van paprika's. De installatie die de broers in 2001 hadden aangeschaft had onvoldoende capaciteit. De gesprekken voorafgaand aan de koop van de huidige installatie waren voor alle partijen inspannend. Greefa had samen met KOAT een totaaloplossing aangeboden voor het sorteren en palletiseren.

greefa-logoDe gesprekspartners van beide bedrijven wisten, zo meldt de website Groentennieuws.nl, inhoudelijk waarover zij spraken en konden daardoor gericht advies geven. Daarnaast hadden de broers Gubbels van diverse tuinders positieve geluiden gehoord over de kwaliteit van de installatie en de aanpak van een dergelijk sorteerproject. De belangrijkste redenen om voor een Greefa installatie te kiezen waren de hoge capaciteit, het innovatieve en doordachte ontwerp, de flexibele (sorteer)mogelijkheden en het feit dat de sorteermachine geluidsarm is.

Inmiddels werken de broers al enkele maanden naar volle tevredenheid met de nieuwe installatie. De verwachtingen zijn waargemaakt, want de machine draait op hoge snelheid en heeft een hoge capaciteit, de kwaliteit van de installatie is uitstekend en ook de after-sales heeft Greefa volgens de gebroeders Gubbels goed voor elkaar.

Kijk voor meer informatie op www.greefa.nl.

Bron: Groentennieuws.nl