HomeNieuwsSnel en flexibel agf-producten tellen en verpakken dankzij LC Machinery

Snel en flexibel agf-producten tellen en verpakken dankzij LC Machinery

lcmachinery-rev-1

LC Machinery is trots om een nieuwe innovatie aan te kondigen. Tot nu toe was het tellen van agf-producten een kostbare zaak. Vaak waren er veel handmatige handelingen nodig of er moest aanzienlijk geïnvesteerd worden in dure apparatuur. Onze innovatieve Italiaanse partner REV heeft nu een telmachine ontwikkeld die snel en nauwkeurig ronde en ovale agf-producten kan tellen. Bij juist gekalibreerde producten, kan de teller ook als alternatief van een computerweger gebruikt worden. Bijkomend voordeel is dat deze telunit eenvoudig gekoppeld kan worden aan diverse verpakkingsmachines of vul units.

lcmachinery-logoInmiddels heeft LC Machinery de eerste units reeds mogen leveren aan vooraanstaande verpakkingsbedrijven. De REV telunits zijn gekoppeld aan o.a. Affeldt net-clippers die eveneens door LC Machinery zijn geleverd.

De REV telunit is geschikt voor het tellen van bijvoorbeeld kiwi’s, tomaten, citroenen, mandarijnen knoflook en uien. Het mixen van twee of drie verschillende producten behoord tot de mogelijkheden. Optioneel kunnen de producten direct in een schaaltje verpakt worden middels een geïntegreerde schalen ontnester. De REV telunit is prijstechnisch zeer interessant, waardoor een snelle terugverdientijd mogelijk is.

LC Machinery is gespecialiseerd in het leveren en installeren van weeg- en verpakkingsmachines, van enkele machines tot het inrichten van complete verpakkingsafdelingen. Dit alles met zeer ervaren medewerkers en met de bekende kwaliteitsmerken Affeldt (computerwegers en verpakkingsmachines), Rimopack (flowpackers), Weigma (rondkop en lineaire wegers) en REV (tel-, weeg- en verpakkingsmachines).

lcmachinery-rev-2

Voor meer informatie:
Chris de Krom
LC Machinery
Hoogeveenenweg 150
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel
T (0180) 39 37 30
www.lc-machinery.nl
info@lc-machinery.nl